סכינים
בס"ד
סכינים - סכיני שף ומטבח
חד וחלק: סכין שף זה מאסט
אומרים שמאחורי כל שף מצליח עומדת סכין טובה שהופכת לו את החיים לפשוטים יותר. ואכן, אין ויכוח על כך שחיתוך היא אחת הפעולות הבסיסיות ביותר במטבח. זה לא משנה אם אתם קוצצים עשבים לחביתה, פורסים נתחים של בשר או מפלטים דג – כמות הזמן והאנרגיה שתשרפו בגלל שימוש בסכין לא איכותית יכולה להכריע אם חוויית הבישול שלכם תהיה מתישה או מהנה. החלק המעודד ביותר הוא, שאם פעם כדי לשים את ידיכם על סכין שף איכותית הייתם צריכים לחפש בנרות, חנויות של ציוד מקצועי וגם לשבור בשביל זה תכנית חסכון, היום חברות כמו ארקוסטיל מציעות סדרות של סכיני שף איכותיות במחירים נוחים.
אם אתם עושים את צעדיכם הראשונים במטבח ומחפשים את הסכין הנכונה לקפוץ איתה לליגה של הגדולים, אנחנו ממליצים להתחיל עם סכין סנטוקו (15 ס"מ) או סכין שף מחורצת (18 ס"מ), מסדרות הסכינים של השף מאיר אדוני או של השף טום אביב, בשתיהן האיכויות דומות – השוני העיקרי נמצא בעיצוב הסכינים. מדובר בשילוב מנצח של לוק קלאסי עם ביצועים חדים במיוחד.
סוף המידע
אין מוצרים נוספים